Verhuizers inhuren Rotterdam

Bij verhuisbedrijf De Eigen Rijder richt jij je verhuizing in Rotterdam en omstreken naar eigen wens in. Heb je een extra paar helpende handen nodig dan is voordelig verhuizers inhuren is bij ons geen enkel probleem. Zo bespaar je jezelf het zware werk en verhuis je zonder zorgen van A naar B. Onze ervaren verhuizers beschermen je kostbare spullen tegen beschadigingen en zorgen dat de verhuizing vlot verloopt.

De helpende hand bij elke verhuizing

Een verhuizing is een intensieve klus. Daarom is het altijd raadzaam om extra verhuizers bij de hand te hebben. Vraag bijvoorbeeld aan vrienden of familie of ze kunnen helpen. Is dit niet mogelijk, of wil je graag extra verhuizers inhuren, dan is dit geen enkel probleem. Onze verhuizers hebben ruime ervaring met het verplaatsen en transporteren van onhandige objecten, zoals bijvoorbeeld witgoed, (koel)kasten, of piano’s.

Verhuizers inhuren in Rotterdam doe je voordelig bij De Eigen Rijder!

 

Hulp nodig bij het demonteren, inpakken, in- en uitladen? Ook dan bieden onze verhuizers uitkomst. We helpen je graag met de hele verhuizing. Geen je verhuiswensen aan in ons vrijblijvende offerteformulier en wij zorgen voor de rest. Je regelt bij ons makkelijk je verhuizing van A tot Z en hebt zo de kosten in eigen hand.

In Rotterdam en omstreken

Je kunt onze verhuizers inhuren in de regio Rotterdam en omstreken. Wil je bijvoorbeeld verhuizers inhuren in Dordrecht, Schiedam, of Hoogvliet dan is dat dus ook mogelijk! Verhuis je van de regio Rotterdam naar elders in het land en heb je op het nieuwe adres ook extra verhuizers nodig, informeer dan even naar de mogelijkheden via ons contactformulier, of geef dat aan in ons vrijblijvende offerteformulier.

Ervaren verhuizers

Onze verhuizers hebben ruime ervaring met het verplaatsen en vervoeren van allerhande spullen. Zo weet je zeker dat je spullen in goede handen zijn

Ook in het weekend

Onze verhuizers zijn op afspraak 7 dagen per week in te huren. Heb je doordeweeks geen tijd, dan komen wij gewoon in het weekend.

Voordelig en snel

Heb je op het laatste moment nog een paar extra handen nodig? Dan is dat vaak geen probleem. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen nog dezelfde dag contact met je op.

Extra verhuisdiensten

Met alleen extra verhuizers ben je er vaak niet. Zo heb je wellicht ook een verhuiswagen of verhuislift nodig. Ook deze huur je voordelig bij De Eigen Rijder. Met een verhuislift verhuis je makkelijk vanuit je appartement en bespaar je veel onnodig gesjouw. Onze verhuizers hebben daarnaast ruime ervaring met het bedienen van een verhuislift waardoor jij hier geen omkijken naar hebt. Met onze verhuiswagen en verhuizers ben je vervolgens snel op je nieuwe locatie. Jouw verhuizing is onze verantwoordelijkheid.

Als extra voordeel hoef je bij het huren van een verhuiswagen en/of verhuislift inclusief chauffeur geen borg of andere kosten vooraf te betalen. Zo weet je waar je aan toe bent! We zijn vaak ook op korte termijn beschikbaar, maar raden je natuurlijk aan om op tijd te reserveren. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen nog dezelfde dag contact met je op!

Daarom verhuizers inhuren in Rotterdam

Onze ervaren verhuizers huur je voordelig in en helpen je graag met elk verhuisprobleem. Verhuis je binnen Rotterdam, of verhuis je van Rotterdam naar elders in het land, onze verhuizers staan voor je klaar. Dankzij onze ervaring verloopt jouw verhuizing vlekkeloos. Door vooraf duidelijke kosten te communiceren weet je altijd waar je aan toe bent. Daarnaast is je lading bij ons verzekerd. In het uitzonderlijke geval dat er toch schade ontstaat, dan wordt deze gewoon vergoed.

Wil je graag voordelig en zonder zorgen verhuizers inhuren in Rotterdam en omstreken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vul vrijblijvend ons offerteformulier aan en wij nemen nog dezelfde dag contact met je op!

Verhuizers van De Eigen Rijder aan het werk

Heb je vragen of wil je verhuizers inhuren? Neem dan vrijblijvend contact op!

06 553 889 00

Huur voordelig verhuizers met verhuislift
Fred Geerlof - Verhuizer in Rotterdam