Verhuislift huren in Rotterdam en omstreken

Verhuizen is een intensieve klus. Helemaal als je daarbij veel trappen op en af moet. Een verhuislift huren biedt dan uitkomst. Een verhuislift is een lift die tegen een gevel wordt geplaatst en die grote en zware spullen omhoog en omlaag tilt. Ideaal als je bijvoorbeeld van of naar een appartement verhuist! Ook in de soms smalle straten van Rotterdam is het gebruik van een verhuislift mogelijk.

Makkelijk en voordelig een verhuislift huren in Rotterdam en omstreken? Bij ons ben je aan het juiste adres. We staan zeven dagen per week voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op!

Neem vrijblijvend contact op!

Nieuwe kast, bank, of vloerbedekking? Ook daarvoor huur je voordelig een verhuislift!

Verhuislift huren Rotterdam en omstreken

We werken in de regio Rotterdam en omstreken. Een verhuislift huren in Schiedam, Hoogvliet, of Dordrecht, is dus ook mogelijk! Verhuis je van Rotterdam naar elders in het land en wil je naast een verhuislift ook een van onze andere verhuisdiensten afnemen, informeer dan even naar de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Wanneer je bij ons een verhuislift huurt dan is altijd (minimaal) één van onze ervaren verhuizers aanwezig om de lift te bedienen. Als getrainde en gespecialiseerde professionals zorgen ze ervoor dat elke verhuizing vlekkeloos en veilig verloopt. We schenken extra aandacht aan waardevolle spullen, zo voorkomen we dat deze beschadigen. Jouw verhuizing is onze verantwoordelijkheid. Daarom is je lading bij ons verzekerd. Een fijn en extra veilig idee!

Daarom huur je een verhuislift bij De Eigen Rijder

Op korte termijn beschikbaar

Wil je op korte termijn een verhuislift huren in Rotterdam of omstreken dan is dit vaak geen enkel probleem. Je kunt naar de beschikbaarheid vragen per mail, of direct vrijblijvend een offerte aanvragen. Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen!

Ook in het weekend

Wij zijn op afspraak elke dag beschikbaar. Komt het doordeweeks dus niet uit, dan komen wij gewoon in het weekend.

Voor klein en groot

Heb je een nieuwe bank, (koel)kast, of vloerbedekking gekocht en past deze niet in een reguliere lift? Geen probleem! Ook voor de kleine klussen zijn wij beschikbaar.

Voordelig

Het huren van een verhuislift hoeft niet veel te kosten. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van een aantal factoren, zoals bijvoorbeeld de duur en de extra diensten. Informeer vrijblijvend naar de kosten via ons offerteformulier.

Geen borg

Omdat wij onze verhuislift verhuren met bediening hoeft er vooraf géén borg worden betaald.

Bel of mail vrijblijvend

Ga je verhuizen en wil je een verhuislift huren in Rotterdam en omstreken, vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier. We nemen doorgaans nog dezelfde dag contact met je op. Heb je een andere vraag of wil je wat extra informatie, vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact op. We staan je graag te woord!

Verhuislift
Verhuislift huren in Rotterdam

Onze klanten geven ons een gemiddelde score van 4,9! Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Je leest alle referenties hier.

Waarom een verhuislift huren?

Ervaren verhuizer
Onze verhuislift wordt bediend door een ervaren verhuizer, zo bent u gegarandeerd van een veilige, vlotte en snelle verhuizing.

Verzekerde lading
Bij is ons uw lading verzekerd waardoor u zonder zorgen kunt verhuizen.

Extra verhuizers mogelijk
Indien u extra verhuizers nodig hebt helpen onze vakkundige verhuizers u zorgeloos van A naar B.

Direct een verhuislift huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

06 553 889 00

Extra hulp nodig met verhuizen?

Heb je naast een verhuislift nog extra hulp nodig met je verhuizing? Dan helpen we natuurlijk graag mee en komen we met extra verhuizers. Het resultaat: een snelle en makkelijke verhuizing. Geef dit aan in de aanvraag en wij zorgen voor de rest.

Je spullen zelf verhuizen kan natuurlijk ook gewoon. Het is namelijk mogelijk om alleen de verhuislift te huren (inclusief bediener). Onze bediener concentreert zich op een vlot transport met de verhuislift, terwijl jij je bezig houdt met de rest. Wel is goede hulp bij een grote verhuizing onmisbaar, zorg daarom altijd voor een extra paar handen. Vraag bijvoorbeeld vrienden of familie om te helpen.

Daarom een verhuislift huren Rotterdam

In binnensteden, zoals Rotterdam, zijn veel verhuizingen binnen etagewoningen en kantoorpanden. Een verhuislift is dan vaak onmisbaar om een verhuizing makkelijk en snel te laten verlopen. Daarnaast is dit een veilig en uiterst functioneel transportmiddel, die onze ervaren verhuizers graag voor je bedienen. Het grote voordeel is de uitgebreide inzetbaarheid. Zo vormen smalle of drukke straten geen belemmering!

Heb je objecten die niet door een deur passen of via het raam naar binnen zijn gekomen? Dan zit je al snel met een lastige uitdaging. In deze gevallen is een verhuislift huren onoverkomelijk. Wil je voordelig een verhuislift huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Dit doen we nog meer

Ervaren verhuizer
Onze verhuislift wordt bediend door een ervaren verhuizer, zo bent u gegarandeerd van een veilige, vlotte en snelle verhuizing.

Verhuiswagen met bestuurder
We verhuizen je spullen zorgvuldig naar een nieuwe locatie.

Extra verhuizers mogelijk
Indien u extra verhuizers nodig hebt helpen onze vakkundige verhuizers u zorgeloos van A naar B.